vineri, 10 decembrie 2010

Zambet fara sfarsit

Zambet fara sfarsit

Suntem copii… Suntem plini de viata, de vise, increzatori in propriile forte, cu zambetul pe buze si dornici de a fi fericiti intr-o lume mai buna!
Suntem la inceputul unui nou drum, iar cararile acestuia se afla in inimile noastre.
Suntem vise eterne ale ingerilor nepatrunse de umbra singuratatii si a tristetii.
Suntem precum doi copii care nu stiu decat sa gangureasca. Sufletele noastre nu au nevoie de dovezi pentru a se incredinta unul altuia. Dovezile constau in noi insine si in faptul ca existam, ca respiram impreuna acelasi aer al fericirii.
Suntem precum doi copii care nu au descoperit inca din tainele fermecate ale pasilor si au nevoie de indrumarea atenta a scumpei lor mame (sprintena si vesela ca o zana) pentru a-i invata cum sa descifreze harta ce cuprinde secretul comorii de nepretuit.
Suntem copii…insa impreuna vom invata sunetul dulce al batailor inimii, impreuna vom descoperi glasul iubirii alaturi de magicele cuvinte rostite de zei.
Impreuna ne vom bucura de primul pas facut impreuna.
Suntem mugurii eterni din care in fiecare primavara vor prinde viata minuni date de Dumnezeu pentru a ne lumina drumul spre fericire, drumul spre desavarsire.
Astazi suntem frunze si flori ale unui falnic pom, maine insa, vom culege roadele trudei noastre. Maine, razele soarelui ne vor lumina iar roua diminetii ne va trezi din somnul dulce imbietor al parfumului dragostei.
Suntem crin si roza prematura.
Astazi suntem doua suflete pierdute in aroma iubirii, dar maine ne vom regasi si vom deveni un singur suflet, predestinat fericirii vesnice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu